Apteekkarin terveisiä!

4.1.2022 – sovellus

Moikka Kivistön apteekin asiakkaat!

Viime vuonna toteutin yhden suurimmista haaveistani avaamalla apteekin naapuriinne. Torstaina 11.11.2021 Kivistön apteekin tarina sai kauniin alun. Ensimmäiset viikot apteekkarinanne ovat sujuneet paremmin kuin osasin kuvitellakaan! Vaikka, kuten elämään yleensä, apteekin alkutaipaleelle mahtuu kömmähdyksiä ja erehdyksiä. Kaikesta on kuitenkin selvitty ja päällimmäiseksi mieleen on jäänyt unohtumattomia kohtaamisia ja ihania ihmisiä, jotka ovat pelastaneet hurjemmankin päivän. Olette ottaneet minut ja meidän porukan erityisen lämpimästi vastaan ja oloni tuntuukin jo kotoisalta täällä Kivistön sydämessä.

Kivistön apteekin tarina ei ole vain minun tarina, vaan se on tarina luotettavasta tiimityöstä ja hyvästä joukkuehengestä. Marraskuisen torstain avajaiset toteutuivat perheeni, läheisteni ja ystävistäni koostuvan henkilökunnan yhteistyön voimin. Koen erityistä kiitollisuutta avusta, jota olen matkallani saanut. Niin kauan kuin ihminen haluaa hyvää toiselle, edistämme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ihminen tarvitsee toista ihmistä nyt enemmän kuin koskaan.

On ollut ilo huomata, kuinka paljon palautetta olemme saaneet! Iso kiitos siitä! Palaute on välittämistä ja meille se on kultaakin arvokkaampaa. Nöyrästi toivon sitä teiltä jatkossakin, jotta voimme kehittää palveluja asiakkaillemme sopiviksi. Muutamia toiveita olemme ehtineet toteuttaa. Saatujen palautteiden johdosta pidensimme aukioloaikaamme arkisin klo 19 asti sekä olemme avoinna myös sunnuntaisin. Tälle vuodelle on luvassa muitakin mahtavia juttuja, jotka helpottavat kivistöläisten ja lähiseudun asukkaiden elämää entisestään. Niistä kerron lisää hieman myöhemmin😉.

Me Kivistön apteekkilaiset haluamme tuoda teille valoa tähän pimeimpään vuodenaikaan positiivisella energialla, ammattitaitoisella lääkeneuvonnalla sekä sydämellisellä asiakaspalvelulla. Olette meille tervetulleita ihan vaan vaikka juttelemaan ja tutustumaan apteekkiimme.

Tervetuloa siis pistäytymään apteekissa, nähdään siellä!

Hyvää Uutta Vuotta ja Terveyttä 2022 Teille kaikille! Tehdään tästä vuodesta yhdessä entistäkin parempi vuosi!

Pitäkää hyvää huolta itsestänne ja läheisistänne!

P.S. Ota meidät seurantaan myös Facebookissa ja Instagramissa, jossa päivitämme ajankohtaisia kuulumisiamme.

Ystävällisin terkuin,

Apteekkarinne Sirpa & Crew