Sirpan ajatuksia yrittäjyydestä

6.9.2022 – heidin

Tällä viikolla vietettiin yrittäjän päivää ja se antoi hyvän syyn pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan omaa, toistaiseksi vielä lyhyttä, mutta sitäkin vaiherikkaampaa matkaani yrittäjänä. Jo ensimmäisessä hengenvedossa haluan nostaa hattuni ilmaan kaikkien yrittäjien ja heidän luottohenkilöidensä kunniaksi! Vaikka olen suurimman osan ajasta onnellinen työssäni, myönnän ettei apteekkarin/yrittäjän elämä ole aina yhtä juhlaa. Uskallan väittää, ettei vaikeilta päiviltä säästy yksikään meistä yrittäjistä. Niinä pilvisimpinä hetkinä toivoisin jokaisen yrittäjän saavan samanlaista tukea, mitä itse olen huipputiimiltäni saanut. En voi kylliksi kiittää siitä vilpittömyydestä ja asenteesta, joka meidän apteekissa huokuu. Siksi Kivistön Apteekki ei ole vain minun apteekkini, se on meidän yhteinen apteekki.

Kiviä ja kantoja tulee yrittäjän matkalla vastaan eittämättä ja niin kuuluukin tulla! Niihin pitää reagoida nopeasti, sillä ne opettavat ja ohjaajat tekemään asioita entistä paremmin sekä auttavat tunnistamaan mukana olevien ihmisten tarpeet herkemmin. Vuoden aikana on tullut vastaan niin paljon uutta ja olen oppinut enemmän kuin moniin aikaisempiin vuosiin yhteensä. Yksi tärkein oivallus, jonka haluan nostaa ylitse muiden, on niinkin yksinkertainen asia kuin välittäminen. Se on hyvän olon ja onnellisuuden lähde, josta hyvän kierre saa alkunsa. Ennen kaikkea yrittäjänä olen tarvinnut niitä matkakumppaneita, jotka välittävät. Ilman heitä, en ehkä olisi juuri nyt tässä.

Vauhdikas vuosi on antanut minulle paljon ja olen kiitollinen jokaisesta hetkestä, jonka olen tiimini kanssa saanut olla Teidän asiakkaideni parissa tekemässä lääkehuoltoa ja jakamassa tärkeää lääkeneuvontaa. Innolla katson eteenpäin ja otan vastaan sen, mitä kaikkea yrittäjyys minulle vielä tuokaan. Muistaen aina jokaisessa tekemisessäni, mikä kantaa ja pitää sydämen mukana; rakkaudesta lajiin.

Kiitos kaikille meidän asiakkaille ja some-seuraajille: Teidän takia & teidän ansiosta tässä ollaan! Tehdään tulevaisuudesta yhdessä vielä parempi!

Iloisin terkuin

Kivistön oma apteekkari-yrittäjä Sirpa 😊